Elite Plaza Hotel

boka hotell i ÖrnsköldsvikMed sina 14 våningar är Plaza Hotel den högsta byggnaden i Örnsköldsvik. Det betyder att gästerna kan få en mäktig utsikt över staden och dess omgivning. De som väljer att gå till hotellets relaxavdelning får därmed inte bara njuta av skön och avslappnande relax utan även av mycket vackra vyer över Öviksfjärden.

Med 800 meter till både tåg- och busstation är det ett perfekt boende för de som reser till eller från staden via dessa färdmedel. Detta oavsett om man ska ta sig vidare snabbt eller vara kvar i staden några dygn.

Vill man äta på hotellet bjuder restaurangen The Bishops Arms på en trevlig pubmiljö med starka engelska inslag. De som hellre äter ute har ett stort antal restauranger att välja på i närheten.

Rummen som går att välj mellan är Standard, Superior, Superior havsutsikt, Deluxe, Deluxe havsutsikt samt Svit. Det billigaste alternativet är Standard med priser från ca 750kr per natt. De som vill göra semestern till en riktigt lyxig tillvaro väljer en av de två sviterna som kostar från ca 1300kr per natt. Vill man göra det ännu lyxigare kan VIP-paket bokas inför besöket. Varför inte överraska med blommor, choklad och champagne på rummet/sviten?

Klicka här för att se mer bilder på detta härliga hotell.
hotell Örnsköldsvik